Skip to main content

Om Birgitte

Om Birgitte

Med en baggrund som danser og glæden ved at bruge min krop, begyndte jeg at dyrke yoga i slut 80´erne. Men det var først da jeg ventede mit første barn i 1990 og begyndte til gravidyoga, at jeg for alvor fik øjnene op for yogaens mange kvaliteter, og forstod sammenhængen mellem krop og sind.

Jeg besluttede derfor at uddanne mig til Hatha yogalærer i 1993-1995 på Silkeborg Yogaskole v. Anette Lind Dyrbye. Straks efter begyndte jeg at undervise i Iyengar inspireret yoga, samtidig med at  jeg regelmæssigt deltog i yogakurser i ind- og udland.

I 2007 deltog jeg i et Triyoga kursus med Jytte Norsk, og blev meget begejstret for denne yogaform, som havde en dybde og helhed, som jeg ikke tidligere havde oplevet.

Jeg forelskede mig i TriYoga’en og besluttede derfor at videreuddanne mig til Triyogalærer.  Jeg er internationalt certificeret i Triyoga i Basic i 2009,  i Level 1 i 2010 og i Level 2 i 2014.

Jeg deltager regelmæssigt i Triyoga workshops og - retreats i både ind- og udland og har også selv igennem adskillige år afholdt Triyoga Retreats bl.a.  på Samsø og i Tyrkiet.

Jeg har undervist fuld tid i yoga i mere end 25 år.